Aszalt szilvával gesztenyével töltött csirkemell
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
VnéEdit
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 16% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
150g csirkemellfilé180 kcal
-
4g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
63g gesztenyemassza112 kcal
-
25g aszalt szilva60 kcal
-
38g édes vörösbor31 kcal
Összesen
383
kcal
- 16% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
600g csirkemellfilé720 kcal
-
16g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
250g gesztenyemassza448 kcal
-
100g aszalt szilva240 kcal
-
150g édes vörösbor123 kcal
Összesen
1531
kcal
- 16% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
53.8g csirkemellfilé65 kcal
-
1.4g só0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
22.4g gesztenyemassza40 kcal
-
22 kcal
-
13.4g édes vörösbor11 kcal
Összesen
138
kcal
- 16% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35.6 g
Zsír
-
Összesen 4.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 110 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2063 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 34 mg
-
Kálcium 19 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 52 mg
-
Foszfor 337 mg
-
Nátrium 1618 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 151.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 23 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 126 mg
-
Retinol - A vitamin: 14 micro
-
α-karotin 14 micro
-
β-karotin 99 micro
-
β-crypt 23 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 37 micro
Összesen
383
kcal
- 16% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 142.3 g
Zsír
-
Összesen 18.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 438 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 8252 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 137 mg
-
Kálcium 77 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 209 mg
-
Foszfor 1347 mg
-
Nátrium 6473 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 159.8 g
-
Cukor 38 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 604.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 93 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 60 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 59 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 58 micro
-
Kolin: 503 mg
-
Retinol - A vitamin: 54 micro
-
α-karotin 57 micro
-
β-karotin 394 micro
-
β-crypt 93 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 148 micro
Összesen
1531
kcal
- 16% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 65% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.7 g
Zsír
-
Összesen 1.7 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 39 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 739.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 121 mg
-
Nátrium 580 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.3 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 54.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 45 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 35 micro
-
β-crypt 8 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 13 micro
Összesen
138
kcal
Hozzávalók
-
60 dkg csirkemellfilé
-
4 kávéskanál só
-
1 teáskanál fekete bors
-
10 dkg aszalt szilva
-
1.5 dl édes vörösbor
Elkészítés
- Az aszalt szilvát vörösborban áztatjuk.
- A csirkemell darabokat félbevágjukúgy, hogy zsebes legyen, ahova tesszüka tölteléket.Tehát nem vágjukteljesen át.
- Majd kiklopfoljuk, nem vékonyra.
- Ezután besózzuk, borssal megszórjuk, a gesztenyét 4 részbe osztjuk, 1/4 részt a csirkemell egyik felére teszünk, kirakjukaszalt szilvával, majd összegöngyölítjük, alufóliába tesszük, betekerjük.Mind a 4 darabnál így járunkel.
- Hőálló tálba tesszük, egy kis olajat teszünkaz aljára és másfél dl vizet.
- 200 fokon sütjükkb. 3/4 óráig.
- A fóliából kivesszük, a saját levével megöntözzükkétszer-háromszor, és pirosra sütjük.
- Burgonyapürével tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 20x30
- Sütés ideje: 60 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 154
- Tegnapi nézettség: 4
- 7 napos nézettség: 29
- Össznézettség: 27374
- Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 01.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
VnéEdit
295 recept
Karácsonyi menünk volt, de bármely alkalomra elkészíthető. Kiváló, finom étel.