adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
358
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
358
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
-
8.1g gersli29 kcal
-
1.3g napraforgó olaj11 kcal
-
8.1g zöldborsó7 kcal
-
4 kcal
-
29.9g újhagyma6 kcal
-
1.5g zöld olajbogyó2 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
32.5g víz0 kcal
Összesen
59
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 10.7 g
Zsír
-
Összesen 10.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 580.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 127 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 92 mg
-
Foszfor 230 mg
-
Nátrium 103 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 60.4 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 437.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 224 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 161 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 247 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 158 micro
-
Kolin: 46 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 29 micro
-
β-karotin 2440 micro
-
β-crypt 462 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2668 micro
Összesen
358
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 10.7 g
Zsír
-
Összesen 10.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 580.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 127 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 92 mg
-
Foszfor 230 mg
-
Nátrium 103 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 60.4 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 437.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 224 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 161 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 247 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 158 micro
-
Kolin: 46 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 29 micro
-
β-karotin 2440 micro
-
β-crypt 462 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2668 micro
Összesen
358
kcal
- 2% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1.7 g
Zsír
-
Összesen 1.7 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 94.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 21 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 37 mg
-
Nátrium 17 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.8 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 71 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 36 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 26 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 40 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 7 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 396 micro
-
β-crypt 75 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 433 micro
Összesen
59
kcal
Hozzávalók
-
1 ek napraforgó olaj
-
5 dkg zöldborsó
-
0.5 db piros kaliforniai paprika
-
2 db újhagyma
-
3 db zöld olajbogyó
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- Az árpát kevés olajon átpirítjuk, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, és majdnem puhára főzzük. Ha szükséges, a vizet pótoljuk.
- Ekkor hozzákeverjük a borsót, és készre pároljuk, a víznek le kell főni róla.
- Hozzátesszük az apróra vágott kaliforniai paprikátés karikára vágott újhagymát, majd fedőt teszünk rá, és pár percig hagyjuk őket barátkozni.
- Az olívabogyót addig összevágjuk, és a végén ezt is hozzákeverjük.
- Receptkönyvben: 192
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 9
- Össznézettség: 24460
- Feltöltés dátuma: 2012. június 24.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
-
Speciális étrendek:
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nincs sztori. Nem rizst akartam enni, az árpa meg ott várakozott a szekrényben, hát használtam.