Alufóliában sült pisztráng
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
706
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
706
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 52.1 g
Zsír
-
Összesen 44.6 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 20 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 193 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1137.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 186 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 87 mg
-
Foszfor 649 mg
-
Nátrium 172 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.5 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 323.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 582 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 19 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 27 mg
-
D vitamin: 372 micro
-
K vitamin: 53 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 98 micro
-
Kolin: 175 mg
-
Retinol - A vitamin: 209 micro
-
α-karotin 1238 micro
-
β-karotin 3870 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1766 micro
Összesen
706
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 52.1 g
Zsír
-
Összesen 44.6 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 20 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 193 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1137.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 186 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 87 mg
-
Foszfor 649 mg
-
Nátrium 172 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 19.5 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 323.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 582 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 19 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 27 mg
-
D vitamin: 372 micro
-
K vitamin: 53 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 98 micro
-
Kolin: 175 mg
-
Retinol - A vitamin: 209 micro
-
α-karotin 1238 micro
-
β-karotin 3870 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1766 micro
Összesen
706
kcal
- 12% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7 g
Zsír
-
Összesen 6 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 153 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 25 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 87 mg
-
Nátrium 23 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 43.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 78 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 50 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 28 micro
-
α-karotin 167 micro
-
β-karotin 520 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 238 micro
Összesen
96
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A pisztrángot megmossuk, sózzuk, borsozzuk.
- A sárgarépát és a pórét juliennre vágjuk. A fokhagymát apróra vágjuk. A zöldségekkel megtöltjük a pisztrángok hasüregét.
- Egy nagyobb darab alufóliát meglocsolunk az olajjal. Ráhelyezzük a pisztrángot.
- A pisztrángra rákenjük a puha vajat, majd ráhelyezzük a citromos szeleteket, meglocsoljuk a borral, majd jól becsomagoljuk a fóliába.
- A halcsomagot egy tepsibe helyezzük. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 95
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 53061
- Feltöltés dátuma: 2013. március 04.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Ha nincs fűszeres vajunk, jó a sima vaj is. Szórjuk meg a pisztrángot morzsolt petrezselyemmel és oregánóval. Tálaljuk főtt burgonyával.