r
Nosalty Logó

Almás csokitorta Kuktalánytól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Almás csokitorta Kuktalánytól
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Piskótához

Töltelék

Díszítés

Összesen 441 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Piskótához

Töltelék

Díszítés

Összesen 2641 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Piskótához

Töltelék

Díszítés

Összesen 142 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    562.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    143 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    195 mg
  • Nátrium
    134 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.9 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    148 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    271 micro
Összesen 441 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.2 g

Zsír

  • Összesen
    99.7 g
  • Telített zsírsav
    64 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1084 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3372.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    121 mg
  • Kálcium
    858 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    387 mg
  • Foszfor
    1170 mg
  • Nátrium
    807 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    383.2 g
  • Cukor
    237 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    619.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    478 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    195 micro
  • Kolin:
    886 mg
  • Retinol - A vitamin:
    465 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    123 micro
  • β-crypt
    76 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1626 micro
Összesen 2641 kcal
  • 7% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    180.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.5 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 142 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Piskótához

Töltelék

Díszítés

Elkészítés

Piskótához

  1. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, és folyamatosan hozzáöntjük a tojássárgákat, a cukrot, majd a lisztet. A legvégén beleöntjük a kakaóport, és azzal is jól összekeverjük. Kivajazott tortaformában berakjuk az előmelegített sütőbe 180 fokra, és addig sütjük, amíg szépen össze nem áll.
  2. Miközben sül a tésztánk, elkészítjük a pudingot az előírtak szerint. Felverjük a tejszínt, ezzel fogjuk bevonni a torta oldalát.
  3. Mikor a tésztánk megsült, 3 lapra vágjuk, és megtöltjük vaníliapudinggal. A kész tortát bevonjuk a felvert tejszínnel és az almával. Szórhatunk rá darált diót vagy akár mandulát is.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 260
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 20794
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Könnyed finomság a lustálkodóknak:)

Hozzávalók

Piskótához

Töltelék

Díszítés

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...