HIRDETÉS

A megmosott narancsot éles késsel meghámozzuk úgy, hogy a héj alatti fehér részt is eltávolítjuk mindenhonnan. A narancsfiléket óvatosan kivágjuk ék alakban, a gerezdeket elválasztó hártyák közül. Ne feledkezzünk meg a filézés végén a megmaradt hártyás részből még egy jókora adag narancslevet kinyomkodni.

HIRDETÉS

1 hónappal később

Én (keresztben) félbevágom, ahogy a grapefruitot eszem, és éles késsel bevágom ki a kis háromszögeket mindenhol, majd amikor már az összeset bevagdostam, egy kávéskanállal kiemelem őket. Így kevésbé fog úszni a konyha a ragadós narancslében. A végén pedig kifacsarom a héjból a maradék narancslevet és megiszom :smile:

ezt olvastad már?
még több cikk
kapcsolódó receptek

Javasolt kérdések

Még olvasnál? Tallózz a kérdések között a(z) pucolás kategóriában vagy legújabb kérdések megtekintése

HIRDETÉS