Lehet-e ill. érdemes-e a xillitet karamellizálni?
-
létrehozva
'18 Jan 4
-
utolsó válasz
'18 Jan 4
-
3
válaszok
-
3.5ezer
megtekintések
-
4
felhasználók
-
1
like
Lehet-e ill. érdemes-e a xillitet karamellizálni?
A xilittel, vagy nyírfacukorral azért nem lehet karamellizálni és élesztőt felfuttatni, mert szerkezetük kémiailag nem cukor. Azonban nagyon alkalmas cukorbetegek, cukorérzékenyek számára.
Cukorhelyettesítőként előnyösebb a szintetikus édesítők helyett, mert természetes, növényi alapanyagúak. (Nyírfakéreg és kukoricaszár.) Fitsport
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Babybogyó@edit6 | Egészség | 2 | 2.5ezer | '19 Jan |
Mik az IBS tünetei? A görcsölésről, puffadásról tudok, de van még más is? | Egészség | 0 | 2.0ezer | '16 Jun |
Mire jó a zabliszt? | Egészség | 0 | 1.2ezer | '17 Jun |
Nem a mérleg a lényeg. Ti is így vagytok ezzel? | Egészség | 0 | 975 | '17 Jun |
Mennyi alvásra van szükségünk, ha sokat edzünk? | Egészség | 0 | 1.1ezer | '17 Jun |