Lehet-e ill. érdemes-e a xillitet karamellizálni?
-
létrehozva
'18 Jan 4
-
utolsó válasz
'18 Jan 4
-
3
válaszok
-
3.5ezer
megtekintések
-
4
felhasználók
-
1
like
Lehet-e ill. érdemes-e a xillitet karamellizálni?
A xilittel, vagy nyírfacukorral azért nem lehet karamellizálni és élesztőt felfuttatni, mert szerkezetük kémiailag nem cukor. Azonban nagyon alkalmas cukorbetegek, cukorérzékenyek számára.
Cukorhelyettesítőként előnyösebb a szintetikus édesítők helyett, mert természetes, növényi alapanyagúak. (Nyírfakéreg és kukoricaszár.) Fitsport
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan tudnék leszokni a cukorról? | Egészség | 3 | 3.0ezer | '18 Jun |
Mi a különbség az egyszerű és az összetett szénhidrát között? | Egészség | 0 | 3.2ezer | '17 Jun |
Miket kell figyelembe venni napszemüveg vásárlásakor? | Egészség | 0 | 1.0ezer | '17 Jun |
Mivel vezetitek le a stresszt? | Egészség | 0 | 931 | '17 Jun |
Mi az a ketogén diéta? | egyéb diéták | 0 | 2.1ezer | '17 Jun |