Lehet-e ill. érdemes-e a xillitet karamellizálni?
-
létrehozva
'18 Jan 4
-
utolsó válasz
'18 Jan 4
-
3
válaszok
-
3.5ezer
megtekintések
-
4
felhasználók
-
1
like
Lehet-e ill. érdemes-e a xillitet karamellizálni?
A xilittel, vagy nyírfacukorral azért nem lehet karamellizálni és élesztőt felfuttatni, mert szerkezetük kémiailag nem cukor. Azonban nagyon alkalmas cukorbetegek, cukorérzékenyek számára.
Cukorhelyettesítőként előnyösebb a szintetikus édesítők helyett, mert természetes, növényi alapanyagúak. (Nyírfakéreg és kukoricaszár.) Fitsport
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Nagyon rosszak a fogaim. Ez genetika, vagy én tehetek róla? | Egészség | 0 | 1.4ezer | '17 Jun |
Hogyan tudnám zsírtalanítani a kocsonyát? | Egészség | 0 | 4.3ezer | '17 Jul |
Mennyire hizlal az aszalt gyümölcs? Lehet enni fogyókúra alatt? | Egészség | 0 | 2.6ezer | '17 Jun |
Milyen nyújtásokat végezzek futás után? | Egészség | 0 | 917 | '17 Jun |
Mire kell figyelni a termékcímkéknél? | Egészség | 0 | 879 | '17 Jun |