
szignet
- Csatlakozott
- '16 Jul 16
- Utolsó válasz
- '18 Jan 4
- Aktív
- '18 Jan 7
- Megbízhatósági szint
- új felhasználó
A xilittel, vagy nyírfacukorral azért nem lehet karamellizálni és élesztőt felfuttatni, mert szerkezetük kémiailag nem cukor. Azonban nagyon alkalmas cukorbetegek, cukorérzékenyek számára. Cukorhelyettesítőként előnyösebb a szintetikus édesítők helyett, mert természetes, növényi alapanyagúak. (Ny…
Az a kérdés, hogy mit szeretnél a meggyel csinálni? A javaslatom a dzsem, lekvár készítéséhez használható. 1. Vízzel (kissé meleg vízzel) elárasztom a meggyet és néhány óráig rajta hagyom. 2. Ezalatt, ha vannak benne kukacok kibújnak és a víz tetejéről egyszerűen leönthetőek. 3. Előfőzöm a meggyet…