Lehet-e ill. érdemes-e a xillitet karamellizálni?
-
létrehozva
'18 Jan 4
-
utolsó válasz
'18 Jan 4
-
3
válaszok
-
3.5ezer
megtekintések
-
4
felhasználók
-
1
like
Lehet-e ill. érdemes-e a xillitet karamellizálni?
A xilittel, vagy nyírfacukorral azért nem lehet karamellizálni és élesztőt felfuttatni, mert szerkezetük kémiailag nem cukor. Azonban nagyon alkalmas cukorbetegek, cukorérzékenyek számára.
Cukorhelyettesítőként előnyösebb a szintetikus édesítők helyett, mert természetes, növényi alapanyagúak. (Nyírfakéreg és kukoricaszár.) Fitsport
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Minden étkezés után fogat kell mosni? | Egészség | 0 | 1.7ezer | '17 Jun |
Hogyan készítsek mosószert? | Otthon | 0 | 869 | '16 Feb |
Mit csináljak, ha túl híg lett a mártás? | elrontott ételek javítása | 0 | 4.4ezer | '15 Nov |
Miből áll össze a parfüm? | szépségápolás | 0 | 1.4ezer | '16 Feb |
Tényleg jó a rizs gyomorégés ellen? | házi gyógymódok | 1 | 4.0ezer | '15 Nov |