Lehet-e ill. érdemes-e a xillitet karamellizálni?
-
létrehozva
'18 Jan 4
-
utolsó válasz
'18 Jan 4
-
3
válaszok
-
3.5ezer
megtekintések
-
4
felhasználók
-
1
like
Lehet-e ill. érdemes-e a xillitet karamellizálni?
A xilittel, vagy nyírfacukorral azért nem lehet karamellizálni és élesztőt felfuttatni, mert szerkezetük kémiailag nem cukor. Azonban nagyon alkalmas cukorbetegek, cukorérzékenyek számára.
Cukorhelyettesítőként előnyösebb a szintetikus édesítők helyett, mert természetes, növényi alapanyagúak. (Nyírfakéreg és kukoricaszár.) Fitsport
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mivel helyettesíthetem a rántást, habarást a diéta alatt? | Egészség | 0 | 1.9ezer | '17 Jun |
Honnan tudom, hogy érett az avokádó? | Egészség | 0 | 2.3ezer | '17 Jul |
Sokszor nagyon fáj a fejem, barátnőm szerint migrénes vagyok. Mik a migrén tipikus tünetei? | Egészség | 1 | 2.3ezer | '16 Oct |
Hogyan néz ki a gyomortükrözés? Meddig tart? | Egészség | 2 | 2.9ezer | '16 Sep |
Ötletek hízáshoz? | Egészség | 1 | 3.4ezer | '19 Oct |