Bejelentkezés:
Fotózás
A Fotózás kategória bemutatása
(
2
)
Hogyan tudnám a fehér színeket felélénkíteni a fényképeken?
(
1
)
Tudtok mondani valamilyen applikációt ételfotózáshoz?
(
1
)
Vannak ételfotós tanfolyamok?
(
1
)
Milyen programokkal tudok javítani a képminőségen?
(
1
)
Mivel frissíthetek az étel kinézetén, amikor fotózom?
(
1
)
Mi az a holker?
(
1
)
Milyen dekorációt használjak az ételfotókhoz?
(
1
)
Honnan érdemes dekorációt szereznem az ételfotókhoz?
(
1
)
Mi az a derítés?
(
1
)
Mivel szabad díszíteni az ételt?
(
1
)
Hogyan készítsek fázisfotót főzés közben?
(
1
)
Mikor érdemes fázisfotót készíteni egy ételről?
(
1
)
Gusztusos ételfotó? Hogyan?
(
1
)
Mitől lesz jó az ételfotó?
(
1
)
Hogy lehet ilyen képet csinálni?
(
1
)
Mit tegyünk a kép bemozdulása ellen?
(
2
)
Hogyan komponáljam az ételt fotózásnál?
(
2
)
Milyen esetben ne fotózzunk inkább?
(
1
)
Hogyan legyek gyors ételfotózásnál?
(
1
)
Világítási tippek ételfotózáshoz. Hogyan derítsek fehér lappal?
(
1
)
Világítási tippek ételfotózáshoz. Miért fontos a természetes fény?
(
1
)
Miért kerüljük a direkt fényt fotózásnál?
(
1
)
Világítási tippek ételfotózáshoz. Hogyan derítsek tükörrel?
(
1
)
Milyen környezetben fotózzam az ételt?
(
1
)
Milyen szögből fotózzam az ételt?
(
1
)
Miért készítsek több képet az ételről?
(
1
)
Milyen módban használjam a fényképezőgépemet ételfotózáskor?
(
2
)
Mennyire kell gyorsnak lenni ételfotózáskor?
(
2
)
Milyen fénynél célszerű ételt fotózni?
(
2
)
következő oldal →