Csak ehető dolgokkal! Ha tálalsz legalábbis mindenképp. Ha fotózáshoz
díszíted, akkor is érdemes, hiszen ha valaki a képed után készíti el
az adott ételt, és nem tudja, hogy például a rajta szereplő dísz
valójában nem az étel része (mondjuk egy virág, ami valójában nem
ehető) abból baj lehet!Illetve olyan alapanyagokkal érdemes díszíteni, amelyek valóban
vannak is az ételben, vagy passzolnak hozzá. Ha a rizottóban
petrezselyem van, azzal díszítsd, ne pedig rozmaringgal. De ha a
csokitortához passzol a mentalevél, bátran díszítheted vele, mert
akkor már az étel részét képezi majd.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mivel díszítsem az ételeket fotózás előtt? Néha olyan unalmasnak tűnnek magukban | food styling | 1 | 1.2ezer | '15 Nov |
Gusztusos ételfotó? Hogyan? | food styling | 0 | 1.6ezer | '16 Jan |
Milyen környezetben fotózzam az ételt? | food styling | 0 | 1.2ezer | '15 Nov |
Milyen szögből fotózzam az ételt? | food styling | 0 | 1.3ezer | '15 Nov |
Mivel frissíthetek az étel kinézetén, amikor fotózom? | food styling | 0 | 1.1ezer | '16 Feb |