Sült ételeknél, tésztáknál, rizottóknál használhatsz például olajat.
Tegyél egy szórófejes palackba egy keveset belőle, majd mielőtt
kattintanál, fújd az ételre.Ha friss zöldfűszerrel díszíted a kihűlt/fakó ételt, az rengeteg dob
a frissességének látszatán.Ha szószos ételről van szó, mindenképp közvetlenül a fotózást
megelőzően öntsd csak rá a mártást az ételre.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Milyen dekorációt használjak az ételfotókhoz? | food styling | 0 | 1.1ezer | '16 Feb |
Hogyan komponáljam az ételt fotózásnál? | food styling | 1 | 1.2ezer | '15 Dec |
Mitől lesz jó az ételfotó? | food styling | 0 | 1.5ezer | '15 Dec |
Mivel szabad díszíteni az ételt? | food styling | 0 | 1.6ezer | '16 Feb |
Honnan érdemes dekorációt szereznem az ételfotókhoz? | food styling | 0 | 1.3ezer | '16 Feb |