Sült sáska

Sült sáska

Leírás

Számos afrikai országban fogyasztanak rendszeresen sáskát, amit immáron az Európai Unió is elfogadott emberi fogyasztásra alkalmasnak. A sült sáska fehérjében nagyon gazdag és sok benne a rost, darálva pedig akár lisztként is használható. Nálunk leggyakrabban ropogósra sütve, snackként kapható, ám nem csak magában remek ropogtatnivaló, hanem salátáknak és tésztaételeknek is remek feltétje lehet. Fontos azonban, hogy a szárnyakat és a lábakat távolítsuk el fogyasztás előtt, ezek ugyanis nagyon szálkásak és nehéz elrágni. A tápanyaginformációk a Jimini's márka sáska-snackjének tápanyagának felelnek meg. https://www.jiminis.com/shop/lang/en/insect-snacks/245-grasshoppers-pepper-dried-tomatoes-3760274102417.html

Mikor vegyem

Egész évben.

hogyan tároljam

Szobahőmérsékleten, felbontás után pár napon belül elfogyasztandó.

100g Sült sáska

fehérjetartalom

54 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

10 g

víztartalom

0 g

gramm sült sáska?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

54 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

rost

12 g

cukor

2.6 g

vitaminok

1 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...