Sertésorr

Leírás

A sertésorr egyike az ún. belsőségeknek. Számos különböző étel készítéséhez felhasználhatjuk a konyhában, egyike a disznósajt alapanyagainak, de számos sertéshúsból készült húskészítményt dúsítanak orral, mint például virslit vagy párizsit. A leggyakrabban kocsonya, illetve különböző káposztás ételek ízesítésére használják, azonban ínyencek ehetik párolva, illetve sütve is, paprikásan, fűszeresen, hagymával, zöldségekkel.

Sertésorr
0
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Sertésorr

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm sertésorr?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

3 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...