Prosecco - habzóbor

A habzóbor, másnéven gyöngyöző bor egy igen könnyed, fiatalos, frissítő és üdítő hatású borspecialitás. Hasonló eljárással készül, mint a hagyományos bor, csak szénsavval dúsítják. Kiváló üdítő jellegű bor és aperitif is egyben. A prosecco egy olasz habzó borkülönlegesség, melyet Glera (Prosecco) szőlőből készítenek.
Bármikor.
Hűtőben, hűvös helyen. Felbontás után azonnal fogyasszuk el az egészet, ha a buborékok tovaszállnak, elveszíti élvezeti értékét.
fehérjetartalom
0.07 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
3.74 g
víztartalom
86.56 g
fehérje
0.07 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
víz
86.56 g
vitaminok
A húsvét csúcspontjára érve, vasárnap sonkamentő kaszás levest, zöld színben pompázó babkát és tradicionális sárgatúrót készíthetünk.
NosaltySütés nélküli édes ízek, ha nincs nagyon időd és érkezésed (vagy esetleg nincs sütőd), hogy macerás finomságok készüljenek a családi/baráti összejövetelre.
NosaltyJó hír azoknak, akik imádnak sütögetni otthon, és nem csak süteményt. Pizzakövet árul most akciósan a Lidl és az Aldi, de csakis addig, ameddig a készlet tart!
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Húsvétkor minden a sonka körül forog, akár napokig is képesek vagyunk enni egy-egy nagyobb darab füstölt húst. Ahhoz azonban, hogy ez biztonságosan menjen végbe, vessünk egy pillantást a húsvéti sonka tárolási módszereire.
Mindenki ujjongással fogadta, hogy visszatér a retro Traubisoda, azonban pár nap alatt eltűnt a boltok polcairól. Most kiderült, mi áll a dolog hátterében.
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
A kalács elengedhetetlen része az ünnepi asztalnak, ami lehet édes vagy sós is. Ha igazán mutatós kaláccsal szeretnénk meglepni a családot, akkor bátran vállaljuk be a hat fonatos ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!