Prosecco - habzóbor
Leírás
A habzóbor, másnéven gyöngyöző bor egy igen könnyed, fiatalos, frissítő és üdítő hatású borspecialitás. Hasonló eljárással készül, mint a hagyományos bor, csak szénsavval dúsítják. Kiváló üdítő jellegű bor és aperitif is egyben. A prosecco egy olasz habzó borkülönlegesség, melyet Glera (Prosecco) szőlőből készítenek.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben, hűvös helyen. Felbontás után azonnal fogyasszuk el az egészet, ha a buborékok tovaszállnak, elveszíti élvezeti értékét.
100g Prosecco - habzóbor
fehérjetartalom
0.07 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
3.74 g
víztartalom
86.56 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0.07 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
víz
86.56 g
vitaminok