Marhafaggyú

Marhafaggyú

Leírás

A marhafaggyú a marha kemény zsírszövete. Hazánkban kevésbé ismert, főleg Nagy-Britanniában használják, hagyományos házias ételek készítésekor. fotó

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Marhafaggyú

fehérjetartalom

1.5 g

zsírtartalom

68086.99 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

4 g

gramm marhafaggyú?

Top ásványi anyagok

Foszfor

15 mg

Nátrium

7 mg

Kalcium

2 mg

Magnézium

1 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.03 g

Kolin

5.6 mg

E vitamin

1.5 mg

Niacin - B3 vitamin

0.259 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

1.5 g

Zsír

telített zsírsav

52.3 g

egyszeresen telített zsírsav

31.52 g

többszörösen telített zsírsav

3.17 g

koleszterin

68 g

ásványi anyagok

Kalcium

2 mg

Vas

0.17 mg

Magnézium

1 mg

Foszfor

15 mg

Nátrium

7 mg

Cink

0.22 mg

Réz

0.007 mg

Mangán

0.001 mg

Szelén

0.2 µg

szénhidrát

víz

4 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.007 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.013 mg

Niacin - B3 vitamin

0.259 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.058 mg

Folát

1 µg

Kolin

5.6 mg

E vitamin

1.5 mg

K vitamin

3.6 µg

B12 vitamin

0.27 µg

B6 vitamin

0.03 g

2 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...