8 picit sem hagyományos zöldségkörettel csábítunk

Céklából, répából, káposztából, rukkolából, padlizsánból és zellerszárból készítünk köreteket, amik picit sem unalmasak és hagyományosak.

  1. 1.

    Coleslaw, az amerikaiak világhírű káposztasalátája

  2. 2.

    Paradicsomos káposzta sütőben

  3. 3.

    Rosolli, a finn céklasaláta

  4. 4.

    Csípős koreai coleslaw

  5. 5.

    Hasselback répa

  6. 6.

    Rukkolapesto

  7. 7.

    Szecsuáni padlizsán

  8. 8.

    Kínai ropogós zellersaláta

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek