Ez a legszuperebb szatyorhajtogatós trükk, amit látni fogsz

Neked is állandóan meggyűlik a bajod a bevásárlószatyrok elpakolásával? Ha igen, ez a trükk segíteni fog abban, hogy a szatyor sokáig szakadásmentes, és ezáltal sokáig használható legyen!

Bár egyre kevesebb helyen árulnak már műanyagból készült bevásárlószatyrokat, sok háztartásban még tucatjával pihennek az amúgy teljesen jó állapotú és remekül használható zacskók. Egy háziasszony szuper trükköt osztott meg az internetezőkkel a TikTok videómegosztón, melynek segítségével sokkal könnyebben tárolhatjuk a táskákat, legyen szó akár műanyag, akár újrahasznosítható anyagból készült szatyrokról, bevásárlótáskákról. A következő trükk főleg a nagyobb, középre ragasztott füllel ellátott bevásárlószatyroknál alkalmazható:

@kat_roberts1989

#stitch with @thelifebath #lifehacks #over30momlife

original sound - Katie Roberts

Érdemes párszor végignézni a videót ahhoz, hogy pontosan le tudjuk követni a mozdulatsort, a lényeg azonban a következő:

a kiterített szatyrot lentről felfele kétszer behajtjuk, a téglalapalakú formát félbehajtjuk, ezt átlósan meghajtjuk kétszer, majd a kapott háromszöget egyszerűen áthúzzuk a zacskó fülén.

Ugye, milyen egyszerű? Ezzel a megoldással szépen, szakadásmentesen elrakhatók a zacskók több alkalomra is, ráadásul rengeteg helyet spórolhatunk azzal, hogy nem csak összegyűrve, bedobva tároljuk őket valamelyik kevésbé használt fiókban.


Ezek a trükkök is érdekelhetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...