Wossala Rozina lehet a Balázsék harmadik műsorvezetője

Nemrég robbant a hír, hogy 15 év után távozik Vadon János a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorból. Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs jelenleg is keresi a harmadik rádióst, így a héten mindennap új jelöltekkel vezetik műsorukat.

Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs már napok óta keresi azt az embert, aki betöltheti majd Vadon Jani helyét, miután a műsorvezető 15 év után otthagyta a rádiózást. A két műsorvezető január 15-től minden reggel új „jelöltekkel" vezeti a Rádió 1-es műsort. Mostanáig Kovácsovics Fruzsi, Musimbe Dennis, Gévai Juli és Puskás Peti ült be melléjük. Holnap reggel pedig Wossala Rozina csatlakozik hozzájuk.

Wossala Rozina lehet a Balázsék harmadik műsorvezetője / Fotó: RTL / Sajtóklub / Katona László

Wossala Rozina lehet a befutó?

Wossala Rozinát sokan ismerhetik a Konyhafőnök című gasztrorealityből, amelyben 2014-ben második helyezést ért, majd később zsűritagja is lett a műsornak. Ezenfelül pedig a Szent István Bazilika szomszédságában található Bestia étterem társtulajdonosa.

Rozina továbbá Magyarország egyik legismertebb gasztroarca.

Az étterem-tulajdonos saját Instagram-oldalán is posztolt arról, hogy beül harmadik műsorvezetőként Balázsék mellé. A 24 órán belül eltűnő posztban azt írta:

"Drukkoljatok, hogy fel tudjak kelni holnap hajnalban".

Szerintetek ő lehet majd a befutó új műsorvezető?

Címlapfotó: RTL / Sajtóklub / Katona László

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...