7 virslisaláta, ami főétel nélkül is jóllakat

Virsliből oly' sok minden készülhet, a hot dogtól kezdve, a levesen át egészen a hidegtálakig rengeteg finomságot alkothatunk belőle. Most ez utóbbbi kategória élvezi a rivaldafényt, ugyanis virslisalátákat készítünk!

A virslisaláta talán nem a legkifinomultabb hidegtálas fogás, mégis szeretjük: van egyfajta retró bája, aminek még a finnyásak sem tudnak ellenállni. Ráadásul nem csak egyfajta recept létezik: a virslisalátát kedvünk szerint alakíthatjuk mind a szósz, mind a kiegészítők terén.

  1. 1.

    Virslisaláta pirított virslivel

  2. 2.

    Wurstsalat, azaz virslisaláta

  3. 3.

    Tojásos-kapros virslisaláta

  4. 4.

    Ünnepi virslisaláta

  5. 5.

    Német újkrumplis virslisaláta

  6. 6.

    Majonézes virslisaláta Csöpp konyhájából

  7. 7.

    Frankfurti saláta újragondolva

Még több virslisaláta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...