Top 10 sajtkrémes finomság az ünnepi asztalra

Ki ne szeretné a sajtkrémet? És nem csak szendvicsbe, akár az ünnepi fogásokhoz is bevetheted, szuper finom lesz tőle a főétel vagy akár a sütemény is! (x)

Ha már próbáltad, akkor azért, ha még nem, akkor pedig azért vesd be a sajtkrémet idén karácsonykor - göngyöld a húsba, párosítsd lazaccal, töltsd fügébe, krémesítsd vele a sütemények, torták töltelékét, sőt, a pogácsába is mehet, nem bánod meg! Nekünk most ez a tíz recept a kedvencünk:

  1. 1.

    Narancskrémes brownie torta -Brownie torta 2.

  2. 2.

    Kétsajtos pogácsa

  3. 3.

    Olaszos marhatekercs chiantival

  4. 4.

    Gyors kapros lazackrém

  5. 5.

    Nutellás sajttorta sütés nélkül erdei gyümölcsökkel

  6. 6.

    Kéksajttal töltött füge

  7. 7.

    Mogyorós-karamellás sajttorta

  8. 8.

    Sonkás-tormás-sajtkrémes csigák

  9. 9.

    Oreos-csokoládés pite

  10. 10.

    Sajtkrémes karaj

Keress a karácsonyi sütéshez Philadelphia termékeket itt!

Legújabb receptek

Savanyú káposztás csirkecomb

Egyszerű, mégis ünnepi hangulatba ringató húsétel az alábbi, ami karakteres ízeivel garantáltan sokak szívébe belopja majd magát. A csirkecombok elképesztően szaftosra sülnek a fanyar ...

Narancsos pepita szelet

Egy toszkán narancstorta és az angol battenberg sütemény receptje ihlette ezt az ínycsiklandó extrán narancsos, így az ünnepekre is tökéletesen illő süteményt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 villámgyors és villantós karácsonyi fogás airfryerben

Az airfryer nemcsak egészségesebb alternatívát nyújt, ha ételkészítésről van szó, de még időt is spórolhatunk vele, hiszen nem kell a tűzhely mellett állva forgatni a rántott húst. Az időhatékonyság különösen jól jön a karácsonyi pörgésben, arról nem is beszélve, hogy ha már amúgyis több napos dínom-dánomnak nézünk elébe, akkor kicsit alakbarátabb fogásokat tudunk az asztalra tálalni. Lássuk, milyen villámgyors, ráadásul villantós karácsonyi fogásokkal várhatod a vendégeket!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...