9 tejszínes, vajpuha húsétel, amiért odalesz a család

Nem aprózzuk el, olyan gazdag, szaftos és puha húsételeket választottunk, amelyek egytől egyik rengeteg energiát adnak étkezés után.

  1. 1.

    Kacsamell vegyes gombás szósszal és sült céklával

  2. 2.

    Szőlős tokány

  3. 3.

    Sült kacsa gombás vegyes zöldségekkel

  4. 4.

    Citromos-mustáros húsgolyó mákos metélttel

  5. 5.

    Gombás tokány rizzsel

  6. 6.

    Juhtúróval töltött csirkemell Pogácsa konyhájából

  7. 7.

    Sunday roast

  8. 8.

    Tejszínes fokhagymás csirke

  9. 9.

    Levendulás húsgolyók erdei gombás szószban

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...