Puha galuskák, sok-sok tejföl, juhtúró és ropogós szalonnapörc – csak hogy párat említsünk a sztrapacska legikonikusabb összetevői közül. A végén persze kevés szalonnazsírra is szükséged lesz, hogy meglocsold vele a sztrapacskát! Nálad melyik recept lesz a befutó?
-
1.
Sztrapacska Aranylekvar konyhájából
-
2.
Juhtúrós sztrapacska szalonnás pörkölttel
-
3.
Juhtúrós sztrapacska
-
4.
Bryndzove Halusky avagy juhtúrós sztrapacska
-
5.
Juhtúrós sztrapacska egyszerűen
-
6.
Juhtúrós galuska gluténmentesen
-
7.
Kapros-juhtúrós sztrapacska Judittól
-
8.
Juhtúrós sztrapacska Marti konyhájából
Még több sztrapacska itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!