9 nagyon ízletes fogás, amit mind egy titkos hozzávaló tesz különlegessé

És hogy mi ez a titokzatos alapanyag, ami képes a legtöbb ételt felturbózni ízben? Lehull a lepel: a szójaszósz, Ázsia csodaszere. Persze nemcsak a keleti kontinens fogásaiba csempészhetjük bele, hanem az európai ízlésnek megfelelő ételekbe is.

  1. 1.

    Vegán "túrós" tészta padlizsánpörccel

  2. 2.

    Japán zöldséges omlett

  3. 3.

    Ananászos-csirkés sült rizs

  4. 4.

    Vegán töltött káposzta

  5. 5.

    Citromos csirke spárgával

  6. 6.

    Sültcsirkeszárny-leves

  7. 7.

    Salátamix marinált gombafalatokkal

  8. 8.

    Turbózott rántott hús

  9. 9.

    1-2-3-4-5 kacsamell

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Címlapról ajánljuk

További cikkek