Mindenki tudja, hogy a bableves akkor az igazi, ha olyan sűrű, hogy még a kanál is megáll benne! Valóban sok időbe telik mire elkészül, hiszen ha marhahús is kerül bele, akkor legalább három órán keresztül kell főzni. De szerintünk kifizetődik a türelem, úgyhogy te is készítsd el ezt az extrán laktató, klasszikus ételt!
-
1.
Jókai-bableves Gundel alapján
-
2.
Fejtettbab-leves gazdagon csülökkel
-
3.
Hazai bableves
-
4.
Egyszerű bableves
-
5.
Erdei gombás bableves sajtgaluskával
-
6.
Bableves fűszeres húsgolyókkal
-
7.
Jókai bableves ahogy Fahéj készíti
Még több bableves vár itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!