Amikor egy tökéletesen elkészített sajtos hús kerül a tányérunkra, nem tudunk máshogy tenni, azonnal leutánozzuk az elénk tálalt fogást: a szívünk a sajthoz hasonlóan megolvad, olyan puhává válik, mint a szaftosra sült szeletek. Tényleg ilyen hatással van egy igazán finom sajtos hús a testre/lélekre – aki nem hiszi, készítse el az alábbi receptek egyikét!
-
1.
A kedvenc milánói sertésbordánk
-
2.
Snidlinges mátrai borzaska
-
3.
Sajtos-csirkés karfiol
-
4.
Háromsajtos csirkemell burgonyapürén sütve
-
5.
Gyors spenótos csirkemell rengeteg sajttal
-
6.
Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke
-
7.
Békebeli mustáros szelet
-
8.
Sajttal és sonkával töltött, spenótos marhahústekercs
-
9.
Egyszerű Hawaii csirkemell
Még több sajtos hús receptje vár rád itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!