7 ropogós bundájú szaftos rántott hús, ami simogatja a pocidat

Kényeztesd magad a vasárnapi ebédek sztárjával, a petrezselymes krumpli kedvenc kiegészítőjével és a hentes pultok slágertermékével: a ropogós bundájú rántott hússal!

Hál' istennek messze van még a fürdőruhaszezon, úgyhogy készíts csirkéből, sertésből, borjúból, kiklopfolva, vagy vastagon hagyva, zsírban vagy olajban sütve egy mennyein ropogós, szaftos rántott húst. Köretnek jöhet egy kis rizibizi vagy petrezselymes krumpli! Neked melyik rántott hús a kedvenced?

  1. 1.

    KFC sült csirke

  2. 2.

    Békebeli rántott hús

  3. 3.

    Rántott csirkecomb

  4. 4.

    Zöldfűszeres rántott hús spenótos pestóval

  5. 5.

    Cheetos bundás csirkemell

  6. 6.

    Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival

  7. 7.

    Turbózott rántott hús

Még több rántott hús itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Itt a válasz, miért kínálnak vizet a kávé mellé: ez...

A kávézóban és cukrászdában rendelt kávé mellé szinte mindig érkezik egy kis pohár víz is. Sokan gondolják úgy, hogy mindez a kávé vízhajtó hatása miatt jár a rendelt ital mellé, ami a koffeines ital elfogyasztása után tesz jó szolgálatot. De valójában teljesen másról van szó.

Rájöttem, mi a nagymamák kelt tésztájának titka: Így lesz a...

Amikor én buktát sütök, az sosem lesz ugyanolyan, mint a nagymamámé – még akkor sem, ha végigtelefonáljuk az egész folyamatot. Miért lehet ez, és van-e remény azok számára, akik szeretnének ugyanolyan kelt tésztát készíteni, mint amit a dédijüknél, mamájuknál kóstoltak? Ezekre a kérdésekre kerestem a választ…azt azonban nem ígérem, hogy meg is találtam.