8 páratlan pavlova, ami oly' puha, hogy a felhőkbe repít

A pavlova levegősen puha, lágy, kívülről kellemesen roppanós! Mindenféle bogyóval, lekvárral, finom friss gyümölccsel feldobhatod, és sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnád!

A pavlova egy olyan csodás műremek, melyről mindenki rögvest azt gondolná, teljesen felesleges nekiállni, hiszen nem fog sikerülni ilyen tökéleteset alkotni. Ez a legnagyobb tévedés a pavlovával kapcsolatban! Sőt, ha egyszer ráérzel az ízére, szó szerint és átvitt értelemben is, minden feltéttel ki akarod majd próbálni!

  1. 1.

    Kókuszos Pavlova-torta áfonyával és málnával

  2. 2.

    Csokoládés pavlova piros bogyós gyümölcsökkel

  3. 3.

    Pavlova

  4. 4.

    Gyömbéres pavlova málnával

  5. 5.

    Karácsonyi pavlova

  6. 6.

    Pavlova torta tejszínkrémmel és nyári gyümölcsökkel

  7. 7.

    Pavlova mézes-fűszeres karamellizált almával

  8. 8.

    Pavlova birsalmás krémmel és birsalmakompóttal

Még több habcsóktorta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...