11 oldalas, mely egy jó savanyúsággal isteni

Bár az oldalas nem éppen egy könnyű fogás, egy jó savanyúságnak köszönhetően, nyáron is simán lecsúszik, akár egy nagyobb adag is.

Bár az oldalas nem éppen a legnyáriasabb étel, hiszen elég zsíros, egy jó adag savanyúsággal tökéletes lehet még a legmelegebb napon is. Most hoztunk néhány oldalas receptet, hogy mindenki megtalálja a kedvencét, azok akik a hagyományos magyar ízekre esküsznek, és azok is, akik valamilyen különlegesebbre vágynak.

  1. 1.

    Sült oldalas, ahogy nagyanyáink készítették

  2. 2.

    Egyszerű fokhagymás sült oldalas

  3. 3.

    Pácolt magyaros sült oldalas

  4. 4.

    BBQ oldalas ragacsosan, ropogósan

  5. 5.

    Egyszerű fűszeres oldalas

  6. 6.

    Mézes-mustáros-ragacsos oldalas

  7. 7.

    Oldalas rozmaringos krumplival zellermártással

  8. 8.

    Ázsiai stílusú mázas-ragacsos oldalas

  9. 9.

    Ragacsos ketchupos oldalas

  10. 10.

    Vietnámi sült oldalas Molnár-Szilágyi Sylvitől

  11. 11.

    Omlós oldalas

Még több oldalas recept itt.

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...