9 nyárbúcsúztató zöldséges étel, ami felér egy happy enddel

Sajnos, nem sajnos, de tény, hogy itt van a nyár vége: persze nem kell még teljesen eltemetni a napfényes évszakot, hiszen egy darabig velünk maradnak például a fantasztikus, nyárvégi, koraőszi ételek. Főzzük őket, adjuk meg a módját a búcsúnak!

  1. 1.

    Zöldfűszeres rakott zöldség

  2. 2.

    Ratatouille, azaz francia lecsó

  3. 3.

    Paradicsomos padlizsánfasírt

  4. 4.

    Kukoricagazpacho

  5. 5.

    Cukkinis tökfőzelék

  6. 6.

    Sajtos rakott zöldségek lecsókrém-mártással

  7. 7.

    Legegyszerűbb paradicsomos rakott cukkini

  8. 8.

    Cukkinimuszaka

  9. 9.

    Extra krémes cukkini- és tökrakottas

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 növény, amit sose ültess magaságyásba

A magaságyás kiépítése több szempontból is előnyös, többek között azért, mert bárhol kialakíthatod, jobb lesz a terméshozam és a minőség, idősek számára pedig kimondottan előnyös, hogy kíméli a térdet és a derekat. Azonban fontos tudni arról, hogy nem minden növényt érdemes magaságyásba költöztetni.

Top Receptek

Székely tészta

A receptet az anyósomtól kaptam. Megkérdezésemre csak annyit tudott mondani, hogy kb. 30 évvel ezelőtt kapta egy barátnőjétől. Az ő édesapja volt talán székely ember.

Répatortakocka sütés nélkül

A répatortát imádjuk, és húsvét környékén sokan elkészítjük. A szokásostól eltérően ezt most nem kell sütni, és ráadásul tej- és tojásmentes is. Szuper laktató süti, és ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!