Ezzel a trükkel pár perc alatt kész lehet a reggeli palacsintád

Napi Tippünkben egy olyan megoldást hozunk, amivel akár mindennap palacsintát reggelizhetsz, és ez csak pár percbe kerül.

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Ha nálad is a reggeli a nap legjobban várt étkezése, akkor biztosan minden trükköt ismersz a tojásreggelik gyors elkészítéséhez, és az év minden napjára van egy külön zabkásarecepted. Most egy olyan trükköt hoztunk a repertoárodba, amivel a reggeli palacsintakészítés idejét redukálhatod le lényegesen, így a rohanós hajnali órákban is könnyen és gyorsan el tudsz készíteni.

Ezzel a trükkel pár perc alatt kész lehet a reggeli palacsintád

Arról korábban már írtunk, hogy a jégkockák készítésén túl mennyi mindenre lehet használni egy jégkockatartót, és most ez a lista bővült tovább. Ugyanis Deimante Dabravolskis TikTokker a jégkockatartó segítségével készül fel a palacsinta-vészhelyzetekre: az előre elkészített palacsinta tésztát beletölti a jégkockatartóba, majd egyszerűen lefagyasztja. Amikor szükség van rá, kivesz egy kockát, és megsüti a palacsintát.

A blogger Instagram-oldalán a palacsintája pontos receptjét is megosztotta, de valószínűleg bármilyen recepttel működik a tipp, így nyugodtan maradhatsz a saját változatodnál.

@dliciouslyinspired Full recipe can be found on my Instagram dliciouslyinspired 🤍 #mealprep #mealprepidea #healthymom #busymoms #healthybreakfast #kidrecipes ♬ original sound - Shelby Willis

Fontos viszont, hogy normál méretű jégkockatartót használjunk erre a célra, ne pedig egy óriásit, hiszen akkor túl nagyok lesznek a palacsinták, és túl sok idő lesz megsütni őket.

Deimante azt is elmondta, hogy a palacsintát alacsony hőfokon kell sütni, hogy elkerüljük az égett külső és fagyott belső katasztrófáját, ami biztosan nem aranyozná be senki reggelét.

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Forrásunk volt.


Még több hasznos cikk itt:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...