Ezzel a trükkel pár perc alatt kész lehet a reggeli palacsintád

Napi Tippünkben egy olyan megoldást hozunk, amivel akár mindennap palacsintát reggelizhetsz, és ez csak pár percbe kerül.

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Ha nálad is a reggeli a nap legjobban várt étkezése, akkor biztosan minden trükköt ismersz a tojásreggelik gyors elkészítéséhez, és az év minden napjára van egy külön zabkásarecepted. Most egy olyan trükköt hoztunk a repertoárodba, amivel a reggeli palacsintakészítés idejét redukálhatod le lényegesen, így a rohanós hajnali órákban is könnyen és gyorsan el tudsz készíteni.

Ezzel a trükkel pár perc alatt kész lehet a reggeli palacsintád

Arról korábban már írtunk, hogy a jégkockák készítésén túl mennyi mindenre lehet használni egy jégkockatartót, és most ez a lista bővült tovább. Ugyanis Deimante Dabravolskis TikTokker a jégkockatartó segítségével készül fel a palacsinta-vészhelyzetekre: az előre elkészített palacsinta tésztát beletölti a jégkockatartóba, majd egyszerűen lefagyasztja. Amikor szükség van rá, kivesz egy kockát, és megsüti a palacsintát.

A blogger Instagram-oldalán a palacsintája pontos receptjét is megosztotta, de valószínűleg bármilyen recepttel működik a tipp, így nyugodtan maradhatsz a saját változatodnál.

Fontos viszont, hogy normál méretű jégkockatartót használjunk erre a célra, ne pedig egy óriásit, hiszen akkor túl nagyok lesznek a palacsinták, és túl sok idő lesz megsütni őket.

Deimante azt is elmondta, hogy a palacsintát alacsony hőfokon kell sütni, hogy elkerüljük az égett külső és fagyott belső katasztrófáját, ami biztosan nem aranyozná be senki reggelét.

Forrásunk volt.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Forrásunk volt.


Még több hasznos cikk itt:

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!