5 alapanyag, amit belekeverhetsz a palacsintatésztába

Ha már unjuk a natúr palacsintatésztát (bár, ugyan miért tennénk, a klasszikus desszerteknél nincsen jobb), megannyi lépést tehetünk annak érdekében, hogy feldobjuk a végeredményt. Nézzük, mi minden szórható a masszába!

A palacsintatészta szerencsére épp annyira egyszerű, hogy elkezdhetjük a kedvünkre alakítani. Csakúgy, mint a kisütés után, előtte is a saját ízlésünk szerint formálhatjuk a masszát, adhatunk neki extra ízt, színt, izgalmasabb állagot. A legtöbbször recept sem kell a variáláshoz, abszolút elkezdhetünk bátran improvizálni a palacsintatésztával, persze csak akkor, ha betartunk néhány minimális szabályt. Nézzük, mik ezek!

Nézd meg a galériában, mi kerülhet a tésztába:

Próbáld ki ezeket a recepteket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai ötlet neked:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...