A palacsintatészta szerencsére épp annyira egyszerű, hogy elkezdhetjük a kedvünkre alakítani. Csakúgy, mint a kisütés után, előtte is a saját ízlésünk szerint formálhatjuk a masszát, adhatunk neki extra ízt, színt, izgalmasabb állagot. A legtöbbször recept sem kell a variáláshoz, abszolút elkezdhetünk bátran improvizálni a palacsintatésztával, persze csak akkor, ha betartunk néhány minimális szabályt. Nézzük, mik ezek!
Nézd meg a galériában, mi kerülhet a tésztába:





Próbáld ki ezeket a recepteket:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több konyhai ötlet neked:
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!