Így lehet 10 perc alatt érett avokádód

Ha te is türelmetlenül várod, hogy megehesd az avokádót, napi tippünkben hoztunk egy Napi Tippet, amivel felgyorsíthatod a folyamatot.

Az avokádóról köztudott, hogy míg olykor napokig kell várni arra, hogy érett legyen, kettős pislogunk és máris megromlott. Ez a primadonna attitűd elég sok bosszúságot tud okozni, de most egy újabb avokádós trükkel jövünk - azután, hogy megmutattuk, miként lehet fél kézzel kimagozni egy avokádót -, így kicselezheted a természetet, és magad időzítheted be, hogy mikor legyen érett az avokádó!

Így lehet 10 perc alatt érett avokádód

Annyi rossz hírünk van, hogy a trükkhöz air fryerre lesz szükséged, valamint némi alufóliára. A trükk nem teljesen eredet nélküli, az avokádó rajongók már évek óta úgy gyorsítják fel a gyümölcs érési folyamatát, hogy alacsony hőfokon beteszik a sütőbe, de ez talán még tutibb módszert.

A Fryer Recipes Australia Facebook-oldalán azt mondta, hogy a megbízható légsütő segítségével minden alkalommal tökéletes avokádót kap. Azt írta: „Air fryer, van bármi, amit nem tud?! Ma este taco-t ettünk vacsorára, és nem találtam érett avo-t a guacamole-hoz (tipikus!). Hallottam, hogy a sütőben is lehet érlelni őket, ezért rákerestem a neten, és inkább az air fryerben csináltam."

Avokádókrémes spagetti

Ez a tésztaétel nagyjából 15 perc alatt készül el. Isteni finom, izgalmas színe van és pont ezértmindenkinek a tetszését el fogja nyerni. Mindenképp érett avokádóval dolgozzunk, mert ...

Rántott avokádó

Vannak ám olyan snackek, amik egyszerűen nem, hogy ártanának és károsak lennének, hanem inkább egészségesnek számítanak! Az avokádó áldásos hatásairól már rengeteg helyről ...

A metódus egyáltalán nem bonyolult, a kemény avokádót alufóliába csomagolta, majd betette az air fryerbe, és 200 °C-on 10 percen át sütötte. A beszámolója szerint a végeredmény tökéletesre sikerült.

A posztjában hozzátette:

Javaslom, hogy hagyd kihűlni a hűtőben, mielőtt használod, de működik! Alapvetően én inkább egy normál érett avokádót használnék, de ez is működik, ha szükség van rá

Forrásunk volt.


Ismerd meg velünk az alapokat:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...