9 különlegesen finom lecsó, ami nélkül nincsen nyár

Lecsót lecsóra halmozunk ebben a melegben! Szeletelünk, aprítunk és a paradicsom-paprika kombinációhoz ezúttal megannyi különlegességet adunk!

Különleges lecsóreceptek, ide jöjjetek! Olyan szuper lecsókat mutatunk ma nektek, ami a megszokott paprika-paradicsom-kolbász kombináción túlmutatnak. Török lecsó, pipérade, indiai és shakshuka, itt számos változatos ízvilágú lecsórecepttel találkozhatsz!

  1. 1.

    Tumbet - a mallorcai lecsó

  2. 2.

    Vega indiai lecsó

  3. 3.

    Menemen (török lecsó)

  4. 4.

    Pipérade

  5. 5.

    Zöld vegán shakshuka

  6. 6.

    Ratatouille levendulával

  7. 7.

    Cukkinilecsó zöldfűszeresen

  8. 8.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

  9. 9.

    Ratatouille, azaz francia lecsó

Még több lecsórecept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...