9 különleges húsétel, ami nem mindennap kerül az asztalunkra

Franciás pörkölt, közel-keleti tagine, gombás bélszín, egyben sült bébicsirke, rozé kacsa és sült nyúl? Nem mindennapi választások nem mindennapi alkalmakra!

  1. 1.

    Boeuf Bourguignon

  2. 2.

    Saltimbocca

  3. 3.

    Bélszínérmék fehérboros erdei gombával

  4. 4.

    Illatos, sült bébi csirke

  5. 5.

    Kefta tagine

  6. 6.

    Bárányborda petrezselymes-citromos-rózsaborsos fűszervajjal

  7. 7.

    Töltött pecsenyecomb

  8. 8.

    Rozé kacsamell diós almatortával és újkrumplival

  9. 9.

    Lábasban sült nyúl

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...