9 különleges húsétel, ami nem mindennap kerül az asztalunkra

Franciás pörkölt, közel-keleti tagine, gombás bélszín, egyben sült bébicsirke, rozé kacsa és sült nyúl? Nem mindennapi választások nem mindennapi alkalmakra!

  1. 1.

    Boeuf Bourguignon

  2. 2.

    Saltimbocca

  3. 3.

    Bélszínérmék fehérboros erdei gombával

  4. 4.

    Illatos, sült bébi csirke

  5. 5.

    Kefta tagine

  6. 6.

    Bárányborda petrezselymes-citromos-rózsaborsos fűszervajjal

  7. 7.

    Töltött pecsenyecomb

  8. 8.

    Rozé kacsamell diós almatortával és újkrumplival

  9. 9.

    Lábasban sült nyúl

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...