9 ízig-vérig vasárnapi leves, hogy megadd a módját a hétvégének

A vasárnapi levesek tagadhatatlanul a levesek királyai. Ilyenkor kerül legtöbbünknél asztalra a húsleves, a babgulyás, a palócleves vagy a marhagulyás. Add meg a módját most hétvégén, és lakj jól egy nagy tál sűrű, tartalmas levessel!

Lehet itt krémlevesezni meg gazpachózni, a legjobb levesek akkor is a sűrű, tartalmas vasárnapi levesek: ez az a nap ugyanis, amikor a legtöbb családnál van idő és alkalom arra, hogy megfőjön egy nagy lábasnyi Újházi, bableves, tárkonyos csirkeraguleves vagy mondjuk egy kiadós marhagulyás. Melyik vasárnapi leves a kedvenced?

  1. 1.

    Becsinált leves, (majdnem) ahogy nagymamám készíti

  2. 2.

    Babgulyás

  3. 3.

    Tradicionális gulyásleves

  4. 4.

    Klasszikus minestrone leves

  5. 5.

    A (majdnem) eredeti Újházi-tyúkhúsleves

  6. 6.

    Karalábéleves kapros túrógombóccal

  7. 7.

    Mennyei palócleves

  8. 8.

    Tárkonyos csirkeraguleves Gerzsenyi Flórától

  9. 9.

    A legtökéletesebb nyírségi gombócleves

Még több vasárnapi leves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...