9 ízig-vérig vasárnapi leves, hogy megadd a módját a hétvégének

A vasárnapi levesek tagadhatatlanul a levesek királyai. Ilyenkor kerül legtöbbünknél asztalra a húsleves, a babgulyás, a palócleves vagy a marhagulyás. Add meg a módját most hétvégén, és lakj jól egy nagy tál sűrű, tartalmas levessel!

Lehet itt krémlevesezni meg gazpachózni, a legjobb levesek akkor is a sűrű, tartalmas vasárnapi levesek: ez az a nap ugyanis, amikor a legtöbb családnál van idő és alkalom arra, hogy megfőjön egy nagy lábasnyi Újházi, bableves, tárkonyos csirkeraguleves vagy mondjuk egy kiadós marhagulyás. Melyik vasárnapi leves a kedvenced?

  1. 1.

    Becsinált leves, (majdnem) ahogy nagymamám készíti

  2. 2.

    Babgulyás

  3. 3.

    Tradicionális gulyásleves

  4. 4.

    Klasszikus minestrone leves

  5. 5.

    A (majdnem) eredeti Újházi-tyúkhúsleves

  6. 6.

    Karalábéleves kapros túrógombóccal

  7. 7.

    Mennyei palócleves

  8. 8.

    Tárkonyos csirkeraguleves Gerzsenyi Flórától

  9. 9.

    A legtökéletesebb nyírségi gombócleves

Még több vasárnapi leves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„A minőségből, csak azért, hogy a süti olcsóbb legyen, nem...

Balatonfüred előtt egy megállóval, Arácson tesz le bennünket a vonat, ahol egy mézeskalács-házikóra emlékeztető épületben működik Kara Zsuzsanna cukrászdája. Porcukorillat és igazi cukrászdahangulat vár bennünket, no meg finom és mindig friss sütemények. A cukrászdára cserélt mérnökdiplomáról, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenségéről, és arról is beszélgettünk, hogy a vendéglátásba sem kell belehalni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!