Hamarosan újranyit az egykor két Michelin-csillagos budapesti étterem

2020 tavaszáig fénykorát élte az Onyx Étterem, mely évekig a közép-kelet-európai régió egyetlen két Michelin-csillagos étterme volt.

Az Onyx a pandémia első hulláma idején, 2020 tavaszán, mint megannyi étterem, bezárt. ezt követően, 2020 novemberében tartottak egy titokzatos vacsorán, melyen kalapáccsal szétverték az éttermet.

Ezután vette kezdetét a nagy kaliberű átalakulás, amelynek a különböző fázisait a META / MORFÓZIS gasztroesemények jelölték. A teljesen átalakuló Onyx végül egy új étteremmel tért vissza a régi épületben: ez lett a Műhely, az Onyx előszobája.

Azonban kérdéses volt, hogy a „klasszikusnak” vett Onyx Étterem visszatér-e egyáltalán. Az étterem csapata nemrégiben bejelentette:

az éveken át egyetlen két Michelin-csillagos gasztroszentély 2024-ben visszatér.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...