Kate Middleton görögdinnyés salátája az, ami hiányzott a nyaradból

Az internet megőrül Kate Middleton görögdinnye-salátájáért, és mi teljesen egyet tudunk érteni!

Idén tovább tart a görögdinnyeszezon, így még szeptemberben is élvezhetjük majd a hazai gyümölcsöt. Ha már unod, hogy magában ropogtasd, próbáld ki Kate Middleton görögdinnye-salátáját, ami meghódította az internetet.

Bár a celebsalátákat fenntartásokkal kell kezelni – Jennifer Aniston sem ette minden nap ugyanazt a salátát a Jóbarátok forgatásán 14 éven át a legendákkal ellentétben - , úgyhogy nem biztos, hogy valóban ez Katalin hercegné kedvenc nyári salátája, de ez ne tartson vissza attól, hogy élvezd a ropogós, frissítő finomságot.

Milyen hozzávalókra lesz szükséged az ominózus salátához?

  • 3 csésze görögdinnye, kockára vágva
  • 1 kígyóuborka, apróra vágva
  • 1/2 csésze feta sajt, morzsolva
  • 1 csokor menta, apróra vágva
  • 1/4 csésze olívaolaj
  • 1 lime leve
  • 2 evőkanál almaecet
  • Só és bors ízlés szerint

A felturbózott változat receptjét pedig itt találjátok:

Ami az instrukciókat illeti az elkészítéshez, azok is pofonegyszerűek:

a felvágott hozzávalókat tedd egy tálba, öntözd meg egy kis olívaolajjal, limelével és almaecettel, majd sózd és borsozd.

Alább egy videós bemutató is találsz hozzá:

Ez a saláta rendkívüli nyári finomság, hiszen az uborka és a görögdinnye a leghidratálóbb gyümölcsök közé tartozik – igen, botanikailag az uborka gyümölcs -, így felfrissülést hoz a nagy melegben is, ráadásul az avokádóval együtt rendkívül egészséges is. Egy próbát mindenképp megér!

Címlapkép: Chris Jackson/Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Továbbo okos konyhai praktikákat leshetsz el:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Panettone cukorbetegeknek

A kalács tésztája nagyon könnyű és laza annak ellenére. hogy tönkölyliszttel készült. Ünnep előtt pár nappal megsüthetjük, majd száraz, hűvös helyen konyharuhával letakarva ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...