A jó öreg klasszikus: 7 ínycsiklandó, vasárnapi rántott hús

Az elkészítésében lehetnek eltérések, hát még ha bő olajban sül, de abban megegyezhetünk, hogy egy jó nagy tenyérnyi rántott szeletre ritkán tudunk nemet mondani.

  1. 1.

    Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival

  2. 2.

    Préselt szelet spárgás újburgonyával

  3. 3.

    Turbózott rántott hús

  4. 4.

    Citromos rántott csirke zöldségchipsszel és zöldfűszeres mártogatóssal

  5. 5.

    Olajmentes rántott csirke három változatban

  6. 6.

    Milánói borjú

  7. 7.

    Íróban pácolt rántott hús

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...