A jó öreg klasszikus: 7 ínycsiklandó, vasárnapi rántott hús
Az elkészítésében lehetnek eltérések, hát még ha bő olajban sül, de abban megegyezhetünk, hogy egy jó nagy tenyérnyi rántott szeletre ritkán tudunk nemet mondani.
Az elkészítésében lehetnek eltérések, hát még ha bő olajban sül, de abban megegyezhetünk, hogy egy jó nagy tenyérnyi rántott szeletre ritkán tudunk nemet mondani.
A golden milk vagy más néven kurkuma latte Indiából indult világhódító útjára, ma pedig már minden valamirevaló kávézóban és teaházban találkozhatunk ezzel a fűszeres és ...
Álomkönnyű, mennyeien omlós és szaftos - szerintünk ilyen a tökéletes kevert sütemény! Ez a mákos-citromos sütikenyér pedig pontosan ilyen, amit a tetejére kent frosting tesz kacéran ...
Ha egy isteni foszlós kalácsra vágyunk, méghozzá jó csokisan, akkor itt a tuti recept! Tej- és tojásmentes, így az érzékenyek is bátran fogyaszthatják!
Dobjuk fel a napunkat, javítsuk meg a kedvünket: süssünk egy nagy tepsi fűszeres süteményt. De ne csak fahéjjal dolgozzuk, annyi minden más is lapul még a kamrában: lássuk, mi!
NosaltyPaprikapiros, répasárga, avokádózöld, gombabarna? Minden egy helyen, ha házi zöldségkrémet készítenél a reggeli pirítósodra!
NosaltyLilásan izzó céklakrémleves, kókusszal megbolondítva az indulófogás, melyet egy cacio e pepe követ, a fantasztikus burgonyarakottas. A nagy kedvenc Őrség zöld aranya torta pedig ezúttal egy pohárkrémben testesül meg.
NosaltyTurbózd fel a burgonyafőzési módszered, és hagyd el a vizet.... ezúttal valami mást mutatunk!
A brokkoliról mindenki tudja, hogy szuperegészséges zöldség, viszont azt is, hogy főzés útján sok tápanyag elvész belőle. Ez ellen tudsz tenni, ha egy egyszerű alapanyagot hozzáadsz főzés közben. Már mutatjuk is miről van szó!
A főzés nulladik lépése az alapanyagok megmosása: így gondoskodhatunk arról, hogy az étel nemcsak finom, de biztonságosan fogyasztható is lesz. Vannak egyértelmű esetek, az alábbiak nem ezek közé tartoznak: nézzük, mit kell még a csap alá tartani!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...