Itt az április, jön a zöldborsószezon! - 10 finom, zöld és ropogós fogás a tavasz második hónapjára

Áprilisban végre újra friss zöldborsót kaphatunk a zöldségeseknél, így az évnek ezt az időszakát kihasználva most érdemes elkészíteni ezeket a finom fogásokat!

  1. 1.

    Zöldség-wok Lakatos Márktól

  2. 2.

    Zöldborsó humusz

  3. 3.

    Zöldborsópestós fusilli

  4. 4.

    Zöldborsó pesztós bavette

  5. 5.

    A legegyszerűbb zöldborsófőzelék

  6. 6.

    Mentás zöldborsókrémleves sonkával

  7. 7.

    Citromos zöldborsókrém

  8. 8.

    Pestós borsófőzelék halrudacskákkal

  9. 9.

    Hagymás pirított csirkemellfilé zöldborsóval

  10. 10.

    Zöldborsófőzelék - Vicikó konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek