HETI MENÜ: ez nekem KÍNAI - és az illatos csirke csak a kezdet

Ha szereted a kínai büfék kínálatát, csak a jéghegy csúcsát ismered - készítsd el otthon a szuper fogásokat, hidd el, csak pár extrább alapanyag kell hozzájuk, és meg is vagy!

Legújabb receptek

Őzpörkölt erdei gombákkal

Az őzhús egy sovány húsfajta, mely nemes ízvilágú, és a vele készült pörkölt felér a gasztronómia csúcsával. A természet kincseivel, erdei gombákkal gazdagítva, olyan gazdag ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Egyszerű bundás alma

Ne mondja senki, hogy nem süthetjük ki olajban az almát! Mártsuk a gyümölcsszeleteket lágy palacsintatésztába és már csobbanhatnak is a zsiradékban. Miután aranybarnára sültek, már ...

Habos mákos

Nagyon egyszerű, irtó hamar készen van, azonnal fogyasztható, és nem mellesleg nagyon szép és fincsiii:)

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!