8 gombaleves, ami a friss petrezselyemtől lesz az igazi

Betyárleves, klasszikus magyaros és póréhagymás – csak hogy pár isteni gombalevest említsünk a mostani gyűjtésünkből. Te is biztosan megtalálod majd a neked tetszőt!

Ha egy igazán megúszós, ám mégis kiadós levesre vágynál, akkor dobj össze egy isteni gombalevest! Ízesítheted póréhagymával vagy sajttal, és tehetsz bele gerslit vagy vajgaluskát is. De a lényeg, hogy ne hagyd le a tetejéről a friss petrezselymet! Neked melyik gombaleves lesz a kedvenced?

  1. 1.

    Betyárleves Tündér konyhájából

  2. 2.

    Sajtos gombaleves

  3. 3.

    Bakonyi betyárleves Dacotától

  4. 4.

    Klasszikus magyaros gombaleves vajgaluskával

  5. 5.

    Póréhagymás gombaleves

  6. 6.

    Sokacbab erdész módra zöldfűszerekkel

  7. 7.

    Gombaleves galuskával

  8. 8.

    Gombaleves 9. - Gerslivel

Még több gombaleves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

„Ha valaki heti egyszer eszik húst, az már elismerést érdemlő...

Molnár Dávid hétköznap a 24.hu újságírója, hétvégén azonban vegán cukrásszá avanzsál, desszertkölteményeit, amelyek megszólalásig hasonlítanak az „eredeti”, nem vegán változatra pedig Instagram-oldalán és blogján osztja meg. Január hosszú évek óta a vegán táplálkozás hónapja, ennek apropóján beszélgettünk Molnár Dáviddal a vegán sütés-főzés rejtelmeiről.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...