Falási rohamokkal küzdött, mára már 100 kilóval kevesebb

A nő azután döntött az életmódváltás mellett, hogy komoly májelégtelenséget diagnosztizáltak nála.

Simone Robertson 177 kilót nyomott, XXL-es méretű ruhákba is alig fért bele, amikor orvosai közölték vele, hogy túlsúlya miatt életveszélyes májzsugorral küzd. A nő saját elmondása szerint azért hízott meg, mert borzalmas falási rohamokkal küzdött, és naponta akár 12 szelet mogyorókrémes kenyeret is képes volt elfogyasztani.

Falási rohamokkal küzdött, mára már 100 kilóval kevesebb

Miután orvosai közölték vele a diagnózist, úgy döntött, életmódot vált, aminek köszönhetően 100 kilótól sikerült megszabadulnia.

A kétgyermekes anyuka elmesélte azt is, hogy terhességei után másztak fel rá a plusz kilók, később zugevővé vált, és a különböző, magas kalóriatartalmú rágcsálnivalókban találta meg a vigaszt. Legnagyobb ellenfelei a gyors felszívódású szénhidrátok voltak, azok közül is a burgonya, a kenyér, a sajt és a chipsek.

Legsúlyosabb korában az is előfordult vele, hogy 51 éves édesanyjától kellett segítséget kérnie, amikor a gyerekeiért ment az iskolába, mert olyan fájdalmai voltak, ami miatt nem tudott mozogni. Azóta szerencsére teljesen átalakult a teste, és ma már egészségügyi problémái is megoldódtak.

Forrásunk volt.

Címlapkép: coventrytelegraph.net


Még több inspiráló sztori:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...