Finomságok leveles tésztából

Leveles tészta mindig legyen a mélyhűtőben! Hogy miért? Mert ha ránk tör a nassolási vágy, villámgyorsan készíthetünk belőle valami finomságot!

Kevés olyan sokrétűen felhasználható készen kapható termék van, mint a leveles tészta. Csomagolhatunk bele húst, halat, zöldséget - és nem kell a körettel bajlódnunk. Mehet bele lekvár, idénygyümölcs, aszalt gyümölcs - gyors édesség ebéd utánra. Felvágottal, sós krémekkel, pestóval töltve ideális borkorcsolya baráti beszélgetésekhez. De mégiscsak az benne a legjobb, hogy ha valami gyors nasira vágyunk, akkor fél óra alatt összedobhatunk belőle bármit - nekünk most ez a 17 darab a kedvencünk!

  1. 1.

    Baconös csavart Timitől

  2. 2.

    Szilvarózsa

  3. 3.

    Nutellás táskák

  4. 4.

    Spenótos-fetás falatok

  5. 5.

    Sajtos parti falatok

  6. 6.

    Almás-diós papucs

  7. 7.

    Juhtúrós paradicsomos leveles

  8. 8.

    Portugál pudingos kosárka

  9. 9.

    Csirkemájas leveles zöldfűszerekkel

  10. 10.

    Túrós párna erdei gyümölcsszósszal

  11. 11.

    Újhagymás-diós-füstölt sajtos-túrós kiflik

  12. 12.

    Tejszínhabos pufi süti

  13. 13.

    Nagyon egyszerű leveles sajtos ropogós

  14. 14.

    Birsalmasajtos csiga

  15. 15.

    Brokkolis krémsajtos táskák

  16. 16.

    Széllel bélelt párna

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...