Egy falatnyi szeretet – a legjobb tapasok gyermekeknek

Egy személyre szabott falatkával sok minden megváltozhat: a sírásra görbülő száj akár mosolygásra válthat. Add tányéron a szereteted!

A nehéz körülmények közül érkező gyerekek súlyos traumákat hordoznak, amelyek feldolgozásához szakemberek, kemény munka és sok év kell. Az SOS Gyermekfalvakban lehetőség van arra, hogy mindezt megkaphassák és egyenesbe jöjjön az életük. A karácsony, a hozzá kapcsolódó közös falatozások nagyon fontosak számukra, hiszen korábbi életükkel ellentétben végre biztonságban érezhetik magukat. Az alábbi kis összeállításunkat az Ő új életük, családtaggá válásuk ihlette.

  1. 1.

    Sajttal töltött hagymakarika

  2. 2.

    Fasírt falatkák

  3. 3.

    Fokhagymás pirított gomba

  4. 4.

    Sajttal töltött kölesropogós

  5. 5.

    Sajtos brokkolifalatkák

  6. 6.

    Rántott karfiol másképp

  7. 7.

    Sajtos cukkinigolyók

  8. 8.

    Chips a sütőből

  9. 9.

    Réteslapban sült camembert

  10. 10.

    Pirított, ropogós csicseriborsó

  11. 11.

    Sonkás-sajtos krokett

  12. 12.

    Túrófasírt

  13. 13.

    Ördög lóháton

Ezeket olvastad már?

Az SOS Gyermekfalu munkáját így tudod segíteni!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...