13 ehető finomság a fa alatt - mondd el sütivel!

Számunkra teljesen egyértelmű, hogy karácsonykor ajándékot kapunk és adunk, bele sem gondolunk, hogy vannak, akiknek ez egyáltalán nem adatik meg.

Az SOS Gyermekfalvakban a gyerekek nevelőszülőknél, családias környezetben a testvéreikkel együtt élnek. Nem ritka, hogy akár öt testvér is egy családba kerül, ami megkönnyíti számukra a beilleszkedést, hiszen általában ez az egyetlen rokoni kapcsolatuk, ami számukra marad. A Gyermekfalvakban élő 400 gyerek közül többnek ez lesz az első, igazi karácsonya. A nevelő anyukák lelkesen készülnek, hogy széppé varázsolják család legszebb ünnepét, talán éppen ezekkel a finomságokkal.

  1. 1.

    Formabontó vaníliás karika

  2. 2.

    Gesztenyés szaloncukor

  3. 3.

    Házi Bounty

  4. 4.

    Trüffel variációk

  5. 5.

    Házi ferrero rocher

  6. 6.

    Reform mézeskalács PeZsuRi konyhájából

  7. 7.

    Mézes puszedli Chef konyhájából

  8. 8.

    Habcsók fenyő

  9. 9.

    Datolyás karácsonyi linzer

  10. 10.

    Zserbógolyó egyszerűen

  11. 11.

    Csokoládés kekszszalámi

  12. 12.

    Fahéjas keksz Gizitől

  13. 13.

    Ferrero Roche

Ezeket olvastad már?

Segítsd az SOS Gyermekfalu működését itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...