9 csini és csámcsogni való császármorzsa a családnak

Császármorzsát készítsetek! Ennek a felkiáltásnak mindenképpen tegyetek eleget, ha szeretnétek valami laktató, lekvárral felkavaróan finom, csokival csodásan édes desszertet!

Nyáron is imádjuk a császármorzsát, a friss lekvárral vagy csodás csokikrémmel tálalt, porcukros változatok egyszerűen csodálatosak. A császármorzsát többek között azért kedveljük olyan nagyon, mert könnyű elkészíteni, és a főételt is bátran kiválthatjuk vele, egy leves is elegendő előtte, főleg ebben a rekkenő hőségben. Szóval, jöjjenek a császármorzsák!

  1. 1.

    Császármorzsa Kriszti konyhájából

  2. 2.

    Búzadarás császármorzsa

  3. 3.

    Gyors császármorzsa Barna Fruzsinától

  4. 4.

    Bajor császármorzsa

  5. 5.

    Túrós császármorzsa Heyy konyhájából

  6. 6.

    Cicvara tejcsokoládés krémmel

  7. 7.

    Daramorzsa, a magyarok Kaiserschmarrnja

  8. 8.

    Gluténmentes császármorzsa gyors, fahéjas szilvalekvárral

  9. 9.

    Bajor császármorzsa - Kaiserschmarrn

Még több császármorzsa itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...