Kiváló választás lehet ebédre bármilyen comb: a csirke ropogós bőrű, belül csontról omlós húsú lába, a liba különleges, ünnepi húsrésze, esetleg a sertés megbízható, köznapibb, de ugyanúgy imádott falatjai. Az alábbi receptek mind combbal dolgoznak, ne hagyjuk ki őket a világért se!
-
1.
Töltött csirkecomb
-
2.
Mustáros csirkecombok serpenyőben
-
3.
Fügelekvárral sült sertéscomb
-
4.
Füstölt comb tejszínes burgonyakörettel
-
5.
Cideres pulykacomb
-
6.
Nikóziai sörös csirkecomb
-
7.
Konfitált libacomb
-
8.
Görög citromos csirkecombok
-
9.
Tejszínes-boros sertéscomb
-
10.
Tejfölös-boros csirkecombok
-
11.
Nyúlcomb irdalt burgonyával
Még több combos húsétel receptje vár itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!