7 különleges ízvilágú ázsiai leves, mely utazásra csábít

Az ázsiai levesek különleges ízvilágáért, fűszerektől adott gazdag aromájáért sokan rajonganak, most azoknak is szeretnénk kedvezni, akik még nem fedezték fel, hogyan repíthetik levesekkel magukat távoli országokba!

Titeket is el fog varázsolni ez a sok csodás ázsiai leves, amit kínálunk: kókusz, gyömbér, garnéla, miso, pho, minden itt, ha egy tányér gőzölgő, forró és lélekmelegítő egzotikus levesre vágytok! Ne hagyjátok ki ezeket a különleges ízvilágú ázsiai leveseket, melyek között húsos és vega opciót is találtok:

  1. 1.

    Kókuszos-hagymás garnélaleves

  2. 2.

    Vietnámi Pho leves marhából

  3. 3.

    Gyömbéres-fokhagymás erőleves buggyantott tojással

  4. 4.

    Csípős garnélaleves Hobbychef konyhájából

  5. 5.

    Citromos gyömbéres húsleves

  6. 6.

    Thai tökleves rákokkal

  7. 7.

    Vega miso ramen

Még több ázsiai leves receptje itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...