9 szuper sajtos falatka, ami megmenti a szilveszteri bulit!
Végül te tartod a szilveszteri bulit, vagy éppen vinném valamit a vendégségbe? Ezek a finom sajtos falatkák mindig jól sülnek el, és tutira mind elfogynak.
Végül te tartod a szilveszteri bulit, vagy éppen vinném valamit a vendégségbe? Ezek a finom sajtos falatkák mindig jól sülnek el, és tutira mind elfogynak.
Kívül enyhén roppanós, belül mégis eszméletlenül omlós sós rudak várnak, karakteres medvehagymával megspékelve. Utolsó pillanatos vendégvárónak tökéletes, ugyanis nem kell ...
Görög ízvilág ihlette ezt a gyors házi sajtos masnit: a kész leveles tésztába spenótos-fetás tölteléket kenhetünk. Itt azonban még nem fogynak el a jó dolgok: a fonatokra plusz reszelt ...
A hajtovány egy fokkal izgalmasabb verziója érkezik, ráadásul végtelenül magyaros ízekben. Tésztájába karakteres fűszerpaprika kerül, míg a csiga belseje pikáns juhtúrót rejt. Egy ...
Megdöbbentő, mik történtek a híres Wang mester éttermében.
NosaltyMíg a karácsony inkább édes aprókban bővelkedik, tavaszi ünnepkörünk, a húsvét nagyobb hangsúlyt helyez a sós vendégvárók elkészítésére. Nézzünk most négy klasszikus harapnivalót, megújult, fiatalos, tavaszias ízekkel!
Lakos BenedekA tojást nem könnyű felszedni a földről, hiszen nagyon nyúlós és ragacsos. Szerencsére az éttermeseknek van rá egy remek megoldása.
NosaltySok magyar imádja ezeket a termékeket, azonban ma már cseppet sem olyan jó minőségűek, mint régen.
Odavagy a csokoládék sokszínű világáért? Bármilyen napszakban lecsúszna egy szelet vagy egy tábla csoki? Akkor ez a teszt nem fog ki rajtad!
Nem kell mindig a tradicionális menühármasokhoz ragaszkodni: ma például elmarad a leves, helyét rántott újhagyma veszi át, főétel gyanánt hummuszt tunkolhatunk, édességként pedig ökörszem jár.
A sült töltelék egyike a kedvenc ételeinknek, ami a húsvéti asztalon terítékre kerül. Frissen melegen, de hidegen is nagyon ízletes. Sok zöldséggel és tormával ajánljuk! Jó ...
Az őzgerincformában sült baconös-sajtos csirke egy igazán ínycsiklandó és laktató étel, ami látványra és ízre egyaránt lenyűgöző. A bacon aranybarnára sült és ropogós külsőt ...
Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!